Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Каву

Athos

Столић За Каву Инспирисан мозаичним плочама које је створио бразилски уметник модерниста Атхос Булцао, овај столић за кафу са скривеним фиокама дизајниран је са циљем да лепоту његових панела - и њихове светле боје и савршене облике - унесе у унутрашњи простор. Горња инспирација комбинована је са дечјим занатом који се састојао од четири кутије за шибице залепљених заједно да направе сто за кућу за лутке. Због мозаика, у таблици се налази кутија слагалице. Кад су затворене, фиоке се не могу приметити.

Име пројекта : Athos, Име дизајнера : Patricia Salgado, Име клијента : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Столић За Каву

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.