Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тепих

Folded Tones

Тепих Теписи су инхерентно равне, циљ је био оспорити ову једноставну чињеницу. Илузија о тродимензионалности постиже се са само три боје. Разноликост тонова и дубина тепиха зависи од ширине и густине пруга, а не од велике палете боја које могу да стану у одређени простор, омогућавајући флексибилну употребу. Одозго или одоздо, тепих подсећа на пресавијени лим. Међутим, док седите или лежите на њему, илузија набора можда неће бити видљива. То доводи до употребе једноставних понављајућих линија које се могу уживати као апстрактни образац изблиза.

Име пројекта : Folded Tones, Име дизајнера : Enoch Liew, Име клијента : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Тепих

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.