Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сензорна Славина

miscea LIGHT

Сензорна Славина Распон светла мисцеа ЛИГХТ сензора који се активирају сензором имају интегрисани дозатор сапуна уграђен директно у славину за практичност и максималне хигијенске користи руку. Користећи брзу и поуздану сензорску технологију, пушта сапун и воду за хигијенско и ергономско искуство прања руку. Уграђени дозатор сапуна активира се када рука корисника пређе преко сектора сапуна. Сапун се тада пушта тек када се рука корисника стави испод излаза сапуна за славину. Вода се може примити интуитивно држећи руке испод излаза за воду.

Име пројекта : miscea LIGHT, Име дизајнера : Rob Langendijk, Име клијента : miscea GmbH.

miscea LIGHT Сензорна Славина

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.