Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хотел

Sheraton Bursa

Хотел Анимација би требало да буде широког опсега, која пружа смернице за сваки део хотела. Разни заједнички простори укључујући предворје, конференцијске сале, главни ресторан, фитнес и спа центар, турско купатило и ВИП турска купатила, собе за масажу , извршни салон, базен, просторије за одмор и друге стандардне собе, апартмани, председнички апартман моделирани су у року од 4 месеца. Све моделиране области претворене су у анимацију од 6750 кадрова од 4,30 секунди након шездесет дана приказивања. Ова анимација постала је важан елемент у увођењу Схератон Бурсе.

Име пројекта : Sheraton Bursa, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Хотел

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.