Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рекреативни Садржаји

Winter under the roof

Рекреативни Садржаји У Астани нема планинског рељефа Ски активности. За планинске активности и припрему за такмичење у алпском скијању изумљен је објект зван затворени ски центар. Пружа три врсте стаза за различите власничке способности скијања. Дизајнирани трибине за гледаоце који гледају спортске догађаје. Хотел намењен иностраним спортистима и центру за посетиоце. На фасади је одражена идеја о леденој планинској клисури прекривеној снегом. Центар за подршку се наликује икони. Идеја таквог центра чији је циљ промоција скијања у Казахстану.

Име пројекта : Winter under the roof, Име дизајнера : Ozimuk Tatyana, Име клијента : The diploma project.

Winter under the roof Рекреативни Садржаји

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.