Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Туш

Rain Soft

Туш Призор водопада у природи може привући свакога и посматрајући га или туширајући се испод, може створити опуштајуће сјече. Тако је било потребно симулирати опуштајући призор водопада унутар кућа и станова, тако да се може осјетити радост туширања испод водопада код куће. У овом дизајну постоје две врсте прскања. Начин песнице: Густина или концентрација воде је у средини и тело се може опрати Други режим: Вода се сипа вертикално у облику прстена и може се користити шампон и он је окружен воденим зидом и овај зид може бити ја

Име пројекта : Rain Soft , Име дизајнера : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име клијента : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Туш

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.