Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Kalamis Liman Restaurant

Ресторан Ресторан Каламис Лиман дизајнирао је Атолие А Арцхитецтуре. За представљање пројекта био је потребан анимирани филм. Циљ анимираног филма који је припремио Аихан Гунери Арцхитецтс, одражавао се реализам ресторана. Фаза моделирања 10-дневног периода ресторана Каламис Лиман, који се састоји од 1600 квадратних 64 секунде анимације до позорнице приказивања, завршена је у 800 сати.Представљање пројеката припремљено за анимацију, 3дсмак, в-раи програме; Коришћен је кеон 16-језгрени рам делл хардвер за радне станице.

Име пројекта : Kalamis Liman Restaurant, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Ресторан

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.