Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Kalamis Liman Restaurant

Ресторан Ресторан Каламис Лиман дизајнирао је Атолие А Арцхитецтуре. За представљање пројекта био је потребан анимирани филм. Циљ анимираног филма који је припремио Аихан Гунери Арцхитецтс, одражавао се реализам ресторана. Фаза моделирања 10-дневног периода ресторана Каламис Лиман, који се састоји од 1600 квадратних 64 секунде анимације до позорнице приказивања, завршена је у 800 сати.Представљање пројеката припремљено за анимацију, 3дсмак, в-раи програме; Коришћен је кеон 16-језгрени рам делл хардвер за радне станице.

Име пројекта : Kalamis Liman Restaurant, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Ресторан

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.