Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тржни Центар

Fluxion

Тржни Центар Инспирација овог програма долази из брда мравињака који има јединствену структуру. Иако је унутрашња структура брда мрава веома сложена, она може изградити огромно и уређено краљевство. Ово илуструје да је архитектонска структура крајње рационална. У међувремену, унутрашњост грациозних лукова брда мрава гради импозантну палачу која се чини изванредним. Стога дизајнер користи мравље мудрост за референцу да изгради уметнички и добро изграђен простор као и брда мрава.

Име пројекта : Fluxion, Име дизајнера : Zhipeng Kang, Име клијента : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Тржни Центар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.