Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рекламни Постер

Amal Film Festival

Рекламни Постер Плакат је инспирисан веселим слављем на фестивалима. Дизајн је створен да прихвати и прослави разлике које постоје у богатој шпанској култури. Како је Шпанија мултикултурална земља богата историјом и идентитетом, плакат је осмишљен тако да укаже наду између Европљана и Арапа, муслимана и хришћана. Пројекат је осмишљен у Барнброок студију у Лондону, Уједињено Краљевство. Дизајн плаката требало је 1 недељу. Кориштене боје, тип и симболи инспирисани су пресеком шпанске и арапске културе.

Име пројекта : Amal Film Festival, Име дизајнера : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име клијента : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Рекламни Постер

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.