Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Крајњи Сто

TIND End Table

Крајњи Сто ТИНД Енд Табле је мали, еколошки прихватљив сто са јаким визуелним присуством. Рециклирани челични врх је резан воденим млазом с замршеним узорком који ствара живописне узорке свјетла и сјене. Облици бамбусових ногу одређени су узорком у челичном врху, а свака од четрнаест ногу пролази кроз челични врх, а затим се исече равномерно. Гледано одозго, карбонизовани бамбус ствара заштитни узорак, насупрот перфорираном челику. Бамбус је брзо обновљива сировина, јер је бамбус травната трава која брзо расте, а не производи од дрвета.

Име пројекта : TIND End Table, Име дизајнера : Nils Finne, Име клијента : FINNE Architects.

TIND End Table Крајњи Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.