Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Блок Ножа

a-maze

Блок Ножа Дизајн блока ножева с лавиринтом жели подједнако подстаћи наша ментална и визуелна чула. Начин на који похрањује и организује ножеве јединствено је инспирисан игром из дјетињства коју сви познајемо. Спајајући естетику и функционалност заједно, лавиринт служи својој сврси и што је још важније гради везу с нама која евоцира емоције радозналости и забаве. Чист у свом облику лавиринт омогућава да се уживимо у својој једноставности која чини много више са мање. Због тога лавиринт ствара аутентичну иновацију производа уз незаборавно корисничко искуство и изглед који треба да се поклапа.

Име пројекта : a-maze, Име дизајнера : Prompong Hakk, Име клијента : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Блок Ножа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.