Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Велики Осветљени Биљни Лонац

Divine

Велики Осветљени Биљни Лонац Ово је велики лонац, направљен од једног или два комада опал пластике. Лонац уопште нема дна. Дакле, ставите га око дрвећа у порасту. И причврстите ивице заједно помоћу "брзих брава". А на дно долази ЛЕД лампица која даје светлост у саксији и дрвету и приземљу. Главна разлика за остале је та што ово постављате око дрвећа које расте. Не ставите дрво да расте тамо.

Име пројекта : Divine, Име дизајнера : Ari Korolainen, Име клијента : Adessin Oy.

Divine Велики Осветљени Биљни Лонац

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.