Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Meline

Столица Мелине је иновативна столица са оставом. Његов минимални дизајн карактерише полица и привјесак за објесити јакну и торбу. Полице су идеалне за складиштење алата и ствари ученика и пружају се према ван како би неке ствари биле доступне. Лагана је с оквиром од тврдог дрва и ламинатом / полицом. На дизајн утиче стил ДеСтијл. Мелине је поуздана столица, столица коју можете назвати "пријатељем".

Име пројекта : Meline, Име дизајнера : Eliane Zakhem, Име клијента : E Zakhem Interiors.

Meline Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.