Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столна Лампа

Aida

Столна Лампа Лично, црпим инспирацију из животиња у природи и у већини својих дизајна више волим да примењујем природне форме него да користим геометријске форме. Стона лампа је један од мојих најдражих предмета у дизајну ентеријера. Дизајн ове радне лампе инспирисан је ромским рогом (влажније). Покушао сам да створим кипарско-декоративни облик, који функционише као столна лампа.

Име пројекта : Aida, Име дизајнера : Ali Alavi, Име клијента : Ali Alavi design.

Aida Столна Лампа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.