Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

ICICLE

Столица Мислим да су седишта најважнији и најосезовнији чланови ентеријера. Такођер имају изванредне улоге у спољашњем и унутрашњем простору. Увек су столице место за седење, одмарање и опуштање док стигнете. Штавише, сви имају добар осећај о томе питање. Сад шта би се догодило ако сигуран и љупки део на који се ослањате постане насилни и несигурни елементи? То је осећај који желим да покажем.

Име пројекта : ICICLE, Име дизајнера : Ali Alavi, Име клијента : Ali Alavi design.

ICICLE Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.