Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Jae Murphy

Корпоративни Идентитет Негативни простор се користи зато што гледаоце чини радозналијима и чим доживе онај Аха тренутак, одмах им се свидја и памте га. Ознака логотипа садржи иницијале Ј, М, камеру и статив уграђену у негативном простору. Будући да Јае Мурпхи често фотографира децу, велике степенице, обликоване именом и ниско постављена камера сугерирају да су деца добродошла. Кроз дизајн корпоративног идентитета даље се развија негативна свемирска идеја из логотипа. Свакој ставци додаје нову димензију и поставља слоган, Необичан поглед на уобичајено место.

Име пројекта : Jae Murphy, Име дизајнера : Luka Balic, Име клијента : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Корпоративни Идентитет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.