Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративно Брендирање Бренда

Wellness and DaySPA

Корпоративно Брендирање Бренда Дневни спа центар који је осмишљен да стимулише купца по доласку, помажући непосредној трансценденцији од дневне урбане рутине у простор духовног и физичког уздизања. Концепт маркирања односи се на параметричан волумен плафона и зидова, који попут природних пећинских отвора омогућавају природној дневној светлости да преплаве просторије уреда и рачуноводства иза њих. Два прихватна модула позлаћена су у бакарне листове који подсећају на два фасета полудраго камење. Дизајнерски приступ је метафора унутрашње лепоте којој је потребно усавршавање да би се открило.

Име пројекта : Wellness and DaySPA, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Корпоративно Брендирање Бренда

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.