Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Зидна Вц Тава

4Life

Зидна Вц Тава 4лифе тоалетна шкољка заузима своје место у купатилу чврстом формом и функционалном употребом као нова слика карактеристичне доминације. Тоалетна шкољка пријатна за животну средину импресионира и својом естетиком и поштовањем према природи… Општи приступ Слим Дизајну седишта за прекривање седишта се лако растављајућим механизмима за закључавање седишта за тоалете функционисањем дугмади за управљање који се убацују у унутрашњи део поклопца. Дугмад са којима корисник контактира постављају се на подручја која су најтеже запрљана, па то пружа додатну предност у погледу хигијене.

Име пројекта : 4Life, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Зидна Вц Тава

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.