Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Tempo House

Стамбена Кућа Овај пројекат је комплетна обнова куће колонијалног стила у једном од најзанимљивијих насеља у Рио де Јанеиру. Постављен на изванредном локалитету, пуном егзотичног дрвећа и биљака (оригинални пејзажни план познатог пејзажног архитекте Бурле Марка), главни циљ је био интегрисање спољашње баште са унутрашњим просторима отварањем великих прозора и врата. Декорација има важне италијанске и бразилске брендове, а њен концепт је да га има као платно да би купац (колекционар уметности) могао да прикаже своје омиљене комаде.

Име пројекта : Tempo House, Име дизајнера : Gisele Taranto, Име клијента : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Стамбена Кућа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.