Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Електрични Бицикл

Silence

Електрични Бицикл Силенце је потпуно нови управљачки концептни бицикл. Дизајниран је тако да има свој сензорни орган где је Карл Х Студио користио 4 технологије, радар, ЛЕД, детекторе и рачунар. Тишина може рећи тренутном стању било којем јахачу на основу сопствених услова вожње. С поштовањем, Карл Хуанг дизајнирао је Силенце да направи бицикл који ће се посветити пријатељима оштећеним слухом, како би им помогао да се сачувају од опасности. Иако су у мирном свету без икаквих звукова, они и даље имају право на несметано уживање у безбедној вожњи.

Име пројекта : Silence, Име дизајнера : Yi-Sin Huang, Име клијента : Karl H Studio .

Silence Електрични Бицикл

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.