Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Fallen Bird

Столић За Кафу Баш као Иммануел Кант, полазим од естетске идеје која мом раду даје душу. Пратим икад свој пут: интуитивно, емотивно и свесно укључен у одређену тему. Трокути у (Е) покрету су приче које полазе од чврстог геометријског облика, једнакостраничног троугла, првог који тачке подршке не одговарају сећи. Дестилује различите форме које могу послужити као дизајнирање за столице, столове итд., Али такође бити обрађени у апстрактне геометријске целине које функционишу као визуелна уметност

Име пројекта : Fallen Bird, Име дизајнера : André Verroken, Име клијента : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Столић За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.