Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи

Neoclassic Wellness

Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи Неокласицистичка резиденција преуређена за смештај веллнесса и бања. Узевши у обзир сложене украсе од гипса, антикних подова од храста и природне дневне светлости, предлог дизајна је био да се уведу материјали који цртају карактеристичну линију између старог и новог. Примјена лавапластера на подове и зидове, ламиниране формуле, стакло и кварцни мозаик доминирају у унутрашњости, док палета боја редефинира класични идентитет. Варм земљани тонови додају патину антике, док снага црне боје у металним карактеристикама додаје динамички елемент у емитовани романтизам неокласизма.

Име пројекта : Neoclassic Wellness, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.