Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи

Neoclassic Wellness

Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи Неокласицистичка резиденција преуређена за смештај веллнесса и бања. Узевши у обзир сложене украсе од гипса, антикних подова од храста и природне дневне светлости, предлог дизајна је био да се уведу материјали који цртају карактеристичну линију између старог и новог. Примјена лавапластера на подове и зидове, ламиниране формуле, стакло и кварцни мозаик доминирају у унутрашњости, док палета боја редефинира класични идентитет. Варм земљани тонови додају патину антике, док снага црне боје у металним карактеристикама додаје динамички елемент у емитовани романтизам неокласизма.

Име пројекта : Neoclassic Wellness, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Неокласична Резиденција Која Се Поново Користи

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.