Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбани Електрични Трике

Lecomotion

Урбани Електрични Трике ЛЕЦОМОТИОН Е-трике је еколошки прихватљив и иновативан трицикл са електричном потпором који је инспирисан угнезђеним колицима. ЛЕЦОМОТИОН Е-трикес дизајнирани су тако да раде као део система за дељење урбаних бицикала. Дизајнирани су тако да се међусобно гнезде у линији за компактно складиштење и да олакшају сакупљање и померање многих одједном преко клизних стражњих врата и уклоњивог комплета радилице. Пружа се помоћ за педалирање. Можете га користити као уобичајени бицикл, са или без носеће батерије. Терет такође омогућава превоз 2 деце или једне одрасле особе.

Име пројекта : Lecomotion, Име дизајнера : Natacha Lesty, Име клијента : Lesty design.

Lecomotion Урбани Електрични Трике

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.