Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тоалет

Versus

Тоалет Наш живот је непрекидно тражење задовољства и удобности. Сватко од нас покушава пронаћи најбољу равнотежу између функционалности и дизајна и ако желимо да производ буде економичан што га чини још тежим. Са својим зближеним вц-ом покушавао сам пронаћи тачно равнотежу. Комбинује нове приступе и технологије за повећање ефикасности, уштеде воде и материјала, а истовремено су све ове добре ствари сакривене испод подебљаног, монолитног и екстравагантног дизајна.

Име пројекта : Versus, Име дизајнера : Vasil Velchev, Име клијента : MAGMA graphics.

Versus Тоалет

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.