Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Prism

Столић За Кафу Призма је табела која прича причу. Без обзира из којег угла погледате ову таблицу, показаће вам нешто ново. Попут свјетла које рефрактира призму - ова таблица узима линије боја, излазећи из једне траке и трансформише их преко оквира. Ткање и увртање његове линеарне геометрије ова таблица се трансформише од тачке до тачке. Лавиринт мешања боја ствара површине које се спајају у једну целину. Призма има минимализам у свом облику и функцији, иако у комбинацији са сложеном геометријом унутар ње открива нешто неочекивано и надам се помало неразумљиво.

Име пројекта : Prism, Име дизајнера : Maurie Novak, Име клијента : MN Design.

Prism Столић За Кафу

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.