Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Штанд

Onn Exhibition

Изложбени Штанд Онн је врхунски ручни рад који спаја традиције са модерним дизајном преко мајстора културних добара. Материјали, боје и производи компаније Онн инспирисани су природом која осветљава традиционалне ликове укусом сјаја. Изложбени штанд изграђен је тако да реплицира призор природе користећи материјале који се додају заједно са производима, како би и сам постао хармонизовано уметничко дело.

Име пројекта : Onn Exhibition, Име дизајнера : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Име клијента : Onn.

Onn Exhibition Изложбени Штанд

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.