Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Valente

Купаонски Намештај Колекција купатила Валенте инспирисана драгим природним камењем нуди луксуз дизајнирања ваше купатила и прилагођавања простора различитим расположивим употребама. С обзиром да је сваки драгоцјени камен у природи јединствен, сви елементи намештаја из колекције Валенте имају различите величине и боје. Циљ ових елемената дизајнираних у различитим димензијама и бојама је да у нашим купаоницама унесу небеску лепоту природе и донесу ритам, динамику у купаонице.

Име пројекта : Valente, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

 Valente Купаонски Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.