Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Игра На Плочи

Boo!!

Игра На Плочи Боо !! је велика игра на плочи која планира да укључи било коју активност за развесељавање рођенданске забаве, али са ужаснутим погледом. Дизајнирана је као мала кутија која се може распаднути и која затвара све духове на свету. Унутар мале кутије налази се огромна простирка за играње око које се сва деца на забави могу удобно окупљати и играти. Минимална старосна граница циљне групе постављена је на 6 година и више, Боо !! је замишљен као низ плочника на уклештеном путу у којима се налази неколико авантура и зона активности.

Име пројекта : Boo!!, Име дизајнера : Gülru Mutlu Tunca, Име клијента : 2GDESIGN.

Boo!! Игра На Плочи

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.