Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Аутомобилски Систем Који

Supercar System

Аутомобилски Систем Који Суперцар Систем је возило за рекреацију које купац лако конфигурише како би задовољио њихове променљиве перформансе, стил и буџетске жеље. Купци могу да конфигуришу и поново конфигуришу своје возило на велике и мале начине, без посебног алата или вештина, Суперцар Систем демократизира дизајнерске одлуке далеко од произвођача и у руке купца тамо где им припада. Постављањем купца задуженом за дизајн и спецификације ствара се одржив производ који ублажава планирану застарелост О.ЕМ. произвођача.

Име пројекта : Supercar System, Име дизајнера : Paolo Tiramani, Име клијента : Supercar System.

Supercar System Аутомобилски Систем Који

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.