Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Интерактивни Часопис

DesignSoul Digital Magazine

Дигитални Интерактивни Часопис Магазин Филли Боиа Десигн Соул на свој другачији и пријатан начин објашњава важност боја у нашем животу за наше читаоце. Садржај Десигн Соул садржи широко подручје од моде до уметности; од декорације до личне неге; од спорта до технологије, па чак и од хране и пића до књига. Поред познатих и занимљивих портрета, анализа, најновијих технологија и интервјуа, магазин садржи и занимљив садржај, видео записе и музику. Магазин Филли Боиа Десигн Соул објављује се квартално на иПаду, иПхонеу и Андроиду.

Име пројекта : DesignSoul Digital Magazine, Име дизајнера : NGM Turkey, Име клијента : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Дигитални Интерактивни Часопис

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.