Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Футрола За Лаптоп

Olga

Футрола За Лаптоп Футрола за лаптоп са специјалним каишем и специјално причврстите други систем кућишта. За материјал сам узео рециклирану кожу. Постоји неколико боја из којих свако може покупити своју. Мој циљ је био да направим обичан, занимљив лаптоп случај где је систем лако бриге и где можете да причврстите још један случај ако треба да носите са собом Мац Боок Про и Ипад или мини Ипад са собом. Под кесом можете да носите кишобран или новине. Једноставно промјењив случај за сваки дан.

Име пројекта : Olga, Име дизајнера : Ari Korolainen, Име клијента : Private Case.

Olga Футрола За Лаптоп

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.