Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Појединачни Кућни Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Појединачни Кућни Термостат Термостат за паметни телефон представља минималистички, елегантан дизајн, у супротности са традиционалним дизајном термостата. Прозирна коцка у трену прелази из бијеле у боју. Све што морате да урадите је да на стражњој страни уређаја нанесете један од 5 изменљивих филмских боја у боји. Мека и лагана, боја доноси осјетљив додир оригиналности. Физичке интеракције своде се на минимум. Једноставан додир омогућава промену температуре док су све друге контроле израђене из корисниковог паметног телефона. Екрански екран изабран због свог неуспоредивог квалитета и минималне потрошње енергије.

Име пројекта : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Име дизајнера : Netatmo, Име клијента : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Појединачни Кућни Термостат

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.