Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Зграда Мешовите Намене

The Mall

Зграда Мешовите Намене Тржни центар је смештен у пустињи. Идеја дизајна заснива се на укидању грађевинског програма како би се из њега створио културни и комерцијални округ, који ће утицати на његово окружење. Урбани простори интегрисани у комплекс садржаће многе активности и обогаћују културну интеракцију у том подручју. Уместо да делује као самостојећа затворена зграда, подржаће живот улице у целом крају. Распоред комплекса, оријентација зграда и детаљи фасаде дизајнирани су тако да подрже најефикаснију употребу природних извора.

Име пројекта : The Mall, Име дизајнера : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Име клијента : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Зграда Мешовите Намене

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.