Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Типографија

Ila'l Amam Type Family

Типографија "Ила'л Амам" је породица арапског типа која је развијена из мешавине првих типова дисплеја икада створених - Масних лица, као и винтаге иранских Куфићевих сценарија из 11. века, комбинујући их све у италицизованом / косом формату. "Ила'л Амам" се састоји од врста дисплеја који се користе у широке сврхе, јер су слова изразито стилизована и карактеризирана изразитим контрастом између дебелих и танких потеза. Фасцинација иза курзивног / косог слова настала је недостатком било којег арапског типа, јер је арапски можда сматрао да од самог почетка има чисто италијански формат.

Име пројекта : Ila'l Amam Type Family, Име дизајнера : Sara Mansour, Име клијента : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Типографија

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.