Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Скулптурална Клупа

Metric - Ganic

Скулптурална Клупа Метриц-Ганиц Цхен истражује појам како цивилизација утискује знање и како су људи обликовали земљу да би створили културу и историју - кроз ову сочиву скулптурална клупа се истражује проучавањем природних и математичких образаца. Разликујући анорганске и органске форме, изглед дрвета оригами представља репрезентацију људског знања заснованог на математичким прорачунима, који је у контрасту са природним зрном белог храста који представља шуму и земљу.

Име пројекта : Metric - Ganic, Име дизајнера : Webber (Ping-Chun) Chen, Име клијента : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Скулптурална Клупа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.