Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Аутоматизовани Имиграциони Терминал

CVision MBAS 1

Аутоматизовани Имиграциони Терминал МБАС 1 дизајниран је да пркоси природи безбедносних производа и умањи застрашивање и страх како технолошких, тако и психолошких аспеката. Дизајн изгледа пријатељски са чистим линијама које се неприметно мешају од скенера до екрана. Глас и визуални прикази на екрану воде кориснике који први пут корак по корак пролазе кроз процес имиграције. Јастучић за скенирање отиска прста може се одвојити ради лакшег одржавања или брзе замене. МБАС 1 је јединствен производ који има за циљ да промени начин преласка граница, омогућавајући вишеструку језичку интеракцију и пријатељско недискриминирајуће корисничко искуство.

Име пројекта : CVision MBAS 1, Име дизајнера : Prompong Hakk, Име клијента : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Аутоматизовани Имиграциони Терминал

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.