Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Радијатор

Piano

Радијатор Инспирација за овај дизајн настала је из љубави према музици. Три различита грејна елемента у комбинацији, сваки подсећа на један Пиано тастер, стварају композицију која личи на клавијатура клавира. Дужина радијатора може варирати у зависности од карактеристика и предлога простора. Идејна идеја није развијена у производњу.

Име пројекта : Piano , Име дизајнера : Margarita Bosnjak, M.Arch., Име клијента : Margarita Bosnjak.

Piano  Радијатор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.