Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ручно Израђени Класични Плафон

Rayon

Ручно Израђени Класични Плафон Раион је ручно израђени плафон од пуног храстовог дрвета у трпезарији за приватног клијента у Египту. Дизајн и изведба овог уметничког дела у француском класичном стилу требало је скоро годину дана. Ручно израђени од египатских занатлија, то је 4,25м на 6,80м, а сви су прекривени ручно израђеним мотивима од пуног храстовог дрвета, док су сатенски сјај и патина користили за стварање свог винтаге изгледа. Концепт дизајна подсећа на сунце са крепускуларним зракама. Зраке су дизајниране да открију лишће и гране које разликују ватрени француски класични њух.

Име пројекта : Rayon, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Ручно Израђени Класични Плафон

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.