Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лоунге Бар

Linear Lounge

Лоунге Бар Линеар Лоунге Бар пружа резиденцијалним гостима софистицирано и сјајно искуство вина и вечера. Линеар Лоунге Бар такође садржи приватну трпезарију и спакује невероватну палету ситних сладова и иновативних и уметничких коктела. Месец и музика на Линеар-у постављени су тако да стварају најфиније мешавине радости и ужитка за госте. Линеар Лоунге Бар је такође савршено место да професионалци доведу своје вршњаке на удобну вечер са капљицама неуспоредивог задовољства.

Име пројекта : Linear Lounge, Име дизајнера : Ketan Jawdekar, Име клијента : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Лоунге Бар

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.