Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Игра На Плочи

Orbits

Игра На Плочи Орбитс је свемирска надахнута игра намењена развоју стратешког размишљања и координације руку и очију. Побољшава логичку, кинестетску и просторну интелигенцију. Игра нуди безброј различитих комбинација. Орбита је погодна за 2-4 играча и људе од 8 и више година. Циљ игре је стабилизирати све кривуље у орбити без контакта с другима. Прави потез је прелазак кривуље изнад или испод претходне стабилизоване криве. У случају контакта кривуље с другим, скретница прелази на сљедећег играча. Планирајте стратегију и не контактирајте кривине!

Име пројекта : Orbits, Име дизајнера : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Име клијента : Orbits.

Orbits Игра На Плочи

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.