Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

10 Year Logo

Корпоративни Идентитет Овај сажетак био је стварање логотипа који не само да одражава о чему се ради у 3М ™ поларизацијском светлу, већ га продаје и као врхунски бренд у столним лампама. Користећи идеју преклапања светлосних зрака која умирује очи, одраз је искуства против заслепљивања. Преклапања су дизајнирана тако да осликавају ватромет. Број десет стоји насупрот графици, показујући оштрину бројева тамо где нема одсјаја због одсјаја. Златна и сребрна боја користе се за врхунски осећај лампе, квалитет као и технологију самог бренда.

Име пројекта : 10 Year Logo, Име дизајнера : Lawrens Tan, Име клијента : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Корпоративни Идентитет

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.