Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуализација Података

Arab spring

Визуализација Података Овај пројекат заснован је на сукобима који су се дешавали у Северној Африци 2011. године. Догађаји чији се врхунац активности догодио у пролеће и названи су „Арапско пролеће“. Пројекат је спирално обликована временска линија која је означена као почетак и крај сукоба. И на крају сукоба датуми су маркери који означавају исход сукоба. Засићење линије је број жртава револуције. Тако можемо посматрати основни временски образац историјских тренутака. Кључни параметри развоја такве визуелизације података требало би да буду једноставност и структурирање оригиналних информација.

Име пројекта : Arab spring, Име дизајнера : Kirill Khachaturov, Име клијента : RBC.

Arab spring Визуализација Података

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.