Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.

Име пројекта : Propeller, Име дизајнера : Asta Kauspedaite, Име клијента : Stumbras.

Propeller Етикете

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.