Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Roof

Осветљење Кров је ЛЕД лампица за ентеријере која има за циљ да повећа интимност комуникације током разговора. Конкаван облик крова ствара уточиште светлости за вечере, обједињујући објекат за састанке, забавни систем осветљења за живот у унутрашњости. Кров је изолатор. Дефинише јединствен простор с обједињавајућим обликом и хомогеном светлошћу за људе испод. Осјећате се изолирано од окружења и усредоточени сте на стол и комуникацију. Дрвена текстура овог осветљења такође даје топао и природан ефекат и представља еколошку страну ЛЕД технологије.

Име пројекта : Roof, Име дизајнера : Hafize Beysimoglu, Име клијента : Derinled.

Roof Осветљење

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.