Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Zeitgeist

Сат Сат одражава зеитгеист, који је повезан са паметним, технолошким и издржљивим материјалима. Високотехнолошко лице производа представљено је полусмерским угљеником и временским дисплејом (лагане рупе). Угљен замењује метални део, као реликт прошлости и наглашава функциони део сата. Одсуство централног дела показује да иновативна ЛЕД индикација замењује класични сатни механизам. Меко позадинско осветљење може се подесити у складу са омиљеном бојом њиховог власника, а сензор светлости ће пратити јачину осветљења.

Име пројекта : Zeitgeist, Име дизајнера : Dmitry Pogorelov, Име клијента : NCC Russia.

Zeitgeist Сат

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.