Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајнерски Сто

Curly

Дизајнерски Сто Ову вишенаменску таблицу осмислили су дизајнери принципа Беан Буро Кенни Кинугаса-Тсуи и Лорене Фауре. Он функционише као централни елемент у унутрашњости. Укупни облик препун је разиграних виггли кривуља, што се драматично разликује од традиционалних формалних симетричних таблица, па се истиче као скулптурални комад за привлачење и интеракцију са корисницима. Изгледа да су криве на први поглед случајне, међутим свака кривина је пажљиво дизајнирана да подстакне разне положаје за седење и друштвене интеракције.

Име пројекта : Curly , Име дизајнера : Bean Buro, Име клијента : Bean Buro.

Curly  Дизајнерски Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.