Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишенаменски Сто

Bean Series 2

Вишенаменски Сто Ову табелу су дизајнирали дизајнери принципа Беан Буро, Кенни Кинугаса-Тсуи и Лорене Фауре. Пројекат је инспирисан виггли облицима Френцх Цурвес и загонеткама, а служи као централни комад у канцеларијској конференцијској сали. Укупни облик препун је вигглеса, што је драматичан одмак од традиционалног формалног корпоративног конференцијског стола. Три дела стола могу се конфигурирати у различите свеукупне облике како би се прилагодили распореди седења; стално стање промена ствара разиграну атмосферу за креативни уред.

Име пројекта : Bean Series 2, Име дизајнера : Bean Buro, Име клијента : Cheil .

Bean Series 2 Вишенаменски Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.