Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Стамбене Куће

Casa Dova

Дизајн Ентеријера Стамбене Куће Игра се, узимајући готово око појединца, са светлошћу која просветљује, али не као референтну тачку. Иновативни материјали, технолошки савршени и савршено интегрисани. Носећи са собом изванредне знакове да су архитектонски „Мајстори“ прошли и да су се сада нашли, стављајући их у први план, своју младост. Комбинујући оригинални сјај са знањем, техником и утопијом емоција, некада чудесне спретности, у изненађујућем окружењу модерности „старе“ и јединствене.

Име пројекта : Casa Dova, Име дизајнера : Alessandro Marchelli, Име клијента : Casa DOVA.

Casa Dova Дизајн Ентеријера Стамбене Куће

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.